Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /www/wordpress/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22

Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /www/wordpress/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50
Gotland med flyg - Bodaborg Visby

Gotland med flyg

Det är många som tänker att när man åker till Gotland – så ska man åka båt. Som att det är det enda alternativet, men så är det självklart inte. Och nog för att det är mysigt att åka båt till Gotland, men genom att ta flyget får man faktiskt njuta av själva resmålet mycket mer, med tanke på den tid som man sparar in. Och det är inte alls svårt att hitta bra priser, det är bara att googla ”billigt flyg” så kommer alternativen att radas upp på skärmen. Sen är det bara klicka sig vidare, packa väskan och flyga iväg.

Nu har det också kommit en ny flyglinje som öppnar till Gotland i sommar. Det är South Lappland airport, som ligger i Vilhelmina, och destinationsbolaget South Lappland som ska samarbete om nya linjen. Det är väl verkligen schysst mot Lapplands befolkning, med tanke på att de lätt blir lite bortglömda i skogen. Så här säger Per Mellström från South Lappland till Västerbottens-kuriren:

Den som är trött på skogen kanske längtar till havet

Och där satte han ju huvudet på spiken. Tänk hur jobbigt det måste vara för de i Lappland att ta flyget till ett ställe, för att sedan  ta ett till flyg, och sedan en båt? Numera kan de bara ta ett flyg. Det måste verkligen vara tacksamt. Priset för en resa tur och retur till Gotland kommer att ligga på cirka 2000 kronor, och restiden kommer bli runt en timma och 50 minuter. Tänk hur långt tid det kan ta att åka från ett ställe till ett annat i detta avlånga land? Ja, men det är värt det – och Gotland välkomnar alla människor från Norr med glädje.