Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /www/wordpress/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22

Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /www/wordpress/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50
Julmarknad i Visby - Bodaborg Visby

Julmarknad i Visby

90472-adventsgesteck-17Visst är det roligt med semester och nu inför juletid kanske det är dags att boka in en hel i Visby för att inte missa den årliga julmarknaden?

Under vintern är det många som väljer att resa utomlands till varmare breddgrader, men varför inte besöka en av Sveriges vackraste städer istället? Visby är nämligen lika vackert vår och sommar som hös och vinter, och under vintern och jul har staden en riktigt härlig tradition av rustik julmarknad som är ett måste att besöka. Så packa väskan och ta båten över hit!

Mysigaste semestern

Tidigare har vi ju talat om varför vi svenskar älskar bilsemester, vilket du kan läsa mer om genom att klicka här, och just en bilresa är bästa sättet att ta sig ut på Gotland för nog för att ön är liten, men det är verkligen inte promenadavstånd till alla platser. Och om man verkligen vill få ut det mesta av sin resa föreslår vi därför att du tar båten med bildäck så att du inte missar något av vad Gotland har att erbjuda. Till exempel skriver media ofta om vilka nöjen som finns under sommaren, likt denna artikel, men få pratar egentligen om vad som händer och sker på ön under vintern då ön inte är översvämmad av turister. Därför vill vi istället tipsa dig om att hitta all information om jul och julfirande på Gotlands kommuns hemsida som du enkelt kan googla dig fram till. Där brukar man skriva vad som är på gång under julveckorna och i vilka kyrkor som de bästa konserterna kommer att vara, så vad väntar du på? Boka din weekend redan idag!